spot_img
spot_img

“Update” verkoold lijk gevonden in verbrande auto was van de vrouw van een Braziliaan

Atualizado há

Het verkoold lichaam van een vrouw gevonden door de politie in een auto die in brand stond op zaterdag 10 januari is geïdentificeerd. Dit is het lichaam van een Dominicaanse vrouw die getrouwd is met een Braziliaan.

 

In gesprek met onze nieuws redactiegaf de familie aan dat het om de 25 jarige Equidane Fernandes Santana zou gaan die de dominicaanse nationaliteit bezit. Volgens de echtgenoot van het slachtoffer de braziliaan G. Alves da Silva heft het echtpaar een relatie van 5 jaar. Het echtpaar is ongeveer 7 maanden geleden getrouwd in brazilie en hebben een kind van 3 maanden.

 

Volgens G da Silva was zijn vrouw op de bewuste avond bezig met de zorg van het kind toen zij een telefoontje kreeg van een familie vriend voor hulp. Volgens de echtgenoot had die familie vriend bromfiets pech.

 

“Hij was geen vriend van mij, want hij was Surinamer en sprak geen Portugees. Hij was bevriend met de familie van mijn vrouw, omdat de stiefvader van mijn vrouw, die een politieagent is, samenwerkte met hem. Hij was thuis rond 21:00 uur op zaterdagavond, toen zij van huis wegging ” zei G. da Silva, geschokt over de gewelddadige dood van zijn vrouw.

 

De man waarnaar Geraldo verwijst, is een Surinaamse politieagent, bekend onder de bijnaam “Parbo”, die volgens informatie van de familie van het slachtoffer, is hij aangehouden door de politie, om het feit dat er bewijs is van betrokkenheid van de dood van de Dominicaanse vrouw. G. da Silva zijn vrouw heeft het huis verlaten om ‘Parbo’ te helpen. G. da Silva  denkt dat de verdachte het slachtoffer seksueel geïntimideerd heeft, en door de weigering van zijn vrouw hij haar heeft vermoord.

 

Da Silva zei ook dat er is gemeld door de woordvoerder van de politie, dat ze het lichaam de komende week zullen afstaan aan de familie van het slachtoffer voor de begrafenis. LPM NEWS zal de voortgang van deze zaak volgen en de lezers verder informeren.

 

 

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App