spot_img
spot_img

Tweede lijk in een vat aangetroffen

Vat met lijk dreef op de Suriname rivier.

Atualizado há

- Publicidade -

Nabij Leguana Park in Para is weer een lijk in een olievat aangetroffen. De politie bevestigt dit. Een vissers zou het vat hebben gezien die aan het drijven was op de Suriname rivier. Hij heeft de politie hiervan in kennis gesteld. De vissers zag kleren uit de vat hangen. Opmerkelijk is dat eind november op diezelfde wijze ook een lijk was aangetroffen in een olievat. Het gaat om een roodachtige vat en ook deze keer zijn er sloten gebuikt om de vat dicht te houden.

De politie heeft deze zaak in onderzoek. Op 28 november is het lijk van een Colombiaan in een vat drijvend op de Surinamerivier aangetroffen. Het bleek om de 32-jarige Serrato Novao Victor Enrqute te gaan. Twee opvarenden op de Surinamerivier hebben het ontzielde lichaam, ter hoogte van Domburg, gesignaleerd. Zij schakelden de politie in. Het lijk van Serrato was in een vat geplaatst, dat voorzien was van drie sloten, waarbij zijn voeten zichtbaar waren.

De politie van het bureau Domburg heeft overige instanties ingeschakeld en de locatie aangedaan. Op grond van de aangetroffen letsels op het lijk dat gekneveld was, bestaat het vermoeden dat Serrato is vermoord en daarna in het vat op de rivier is gedumpt. Dit misdrijf wordt door de onderzoekers in relatie gebracht met een zaak van vermissing/gijzeling die de politie op 25 november kreeg. Volgens die melding was Serrato door twee neppolitieagenten gegijzeld. Gelet op zijn kleding hebben vrienden het ontzielde lichaam positief herkend als te zijn dat van Serrato.

- Publicidade -

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: