Twee voetganger zijn in het weekend dodelijk aangereden aan de Indira Gandhiweg. Het gaat om de 52-jarige Ashawatie Wazier-Manglie en de 56-jarige Denise Noordzee die in de vroege ochtend van zaterdag aangereden werden door een autobestuurder op de Indira Gandhiweg, nabij de Vierkinderenweg.

Manglie raakte zodanig gewond dat zij ter plaatse overleed, terwijl Noordzee dezelfde morgen in het Academisch Ziekenhuis kwam te overlijden ten gevolge van de opgelopen letsels.

Uit het politionele onderzoek is naar voren gekomen, dat de twee slachtoffers voetgangers waren die op het rijwielpad van de Indira Gandhiweg, naast een stilstaande lijnbus, stonden te praten met de lijnbuschauffeur. De chauffeur zat in de bus.

Een terreinwagenbestuurder kwam aangereden over het rijwielpad en haalde de stilstaande lijnbus vanuit de linkerzijde in alwaar op dat moment de twee vrouwen stonden. Deze roekeloze autobestuurder reed beide vrouwen aan en reed toen door. Vervolgens ramde hij een een elektriciteitsmast langs de weg.

Dezelfde dag is de terreinwagen door de politie gevonden en in beslag genomen in het belang van het onderzoek. De bestuurder van dit voertuig is voortvluchtig en wordt opgespoord door de politie. De ontzielde lichamen van de slachtoffers zijn in opdracht van het Openbaar Ministerie voor obductie door de politie in beslag genomen.

Laat je reactie achter.

Comentar

Comentar