Twee mannen en twee vrouwen zijn aangehouden voor een aantal overvallen gepleegd aan de Oude Charlesburgweg en de Koetaistraat. Twee aangevers deden op het politiebureau Munder op 30 september en 7 oktober aangifte van deze berovingen.

De eerste aangever werd overvallen aan de Oude Charlesburgweg door een manspersoon die met een houwer gewapend was. Van hem werd SRD 700, zijn mobiele telefoon en autosleutel afgepakt en meegenomen.

De tweede aangever werd aan de Koetaistraat overvallen door twee manspersonen die respectievelijk gewapend waren met een mes en een schaar. Deze aangever liep een steekverwonding op aan zijn linkeronderarm.

Na uitgewerkte informatie kwamen Widjai J. alias ‘Koelie boi’ en Aristo D. alias ‘Gringo’ in beeld als de straatrovers. Ze hadden twee vrouwen als lokaas gebruikt om de aangevers te kunnen beroven. Die twee vrouwen bleken Sangeeta G. alias ‘Asha’ en Shatenakumarie alias ‘Toetie’ of ‘Shakira’ te zijn.

In de periode van 15 tot en met 24 oktober werden de twee roofverdachten en hun handlangers door leden van het Regio Bijstandsteam Midden (RBTM) en door leden van het Regio Bijstandsteam Paramaribo (RBTP) aangehouden en overgedragen aan de politie van Munder. Het viertal is na overleg met het Openbaar Ministerie hangende het onderzoek in verzekering gesteld.

Laat je reactie achter.

Comentar

Comentar