spot_img
spot_img

Twee lijken opgevist op Latour

Atualizado há

In het weekeinde zijn twee personen verdronken.

Het gaat om twee afzonderlijke gevallen die zich zaterdag hebben voorgedaan.

In heteerste geval gaat het om de 12-jarige RadjievBooboo die in een kanaal te Rahemalproject verdronk. In het ander geval gaat het om het lijk van manspersoon die in het Saramaccakanaal werd opgevist. Zijn identiteit is nog niet bekend.

Wat de 12-jarige jongen betreft blijkt uit het voorlopige onderzoek dat 5 jeugdigen een buurtbewoner zijn gaan helpen om een perceel schoon te maken. Toen zij klaar waren besloot het vijftal om een duik te gaan nemen in het kanaal. Op een bepaald moment wilden ze het kanaal oversteken. Toen ze in het midden waren, verdween Radjiev plotseling in de diepte. De overige probeerden hem te redden, zonder het gewenste resultaat. De jongens werden bang en verlieten de plek zonder wat aan de ouders van het slachtoffer te zeggen.

Toen de ouders Radjiev omstreeks tien uur ’s avonds niet thuis zagen komen, ging de moeder op onderzoek uit. Zij kwam kort daarna erachter dat haar zoon moet zijn verdronken en schakelde de politie in. De brandweer werd ook ingeschakeld. Een zoekactie leverde niets op.

Daar het gebied pikdonker is, besloten de politie en de brandweer om op zondagmorgen hun zoekactie voort te zetten. In de ochtenduren werd het lijk van de 12-jarige van onder de bodem van het kanaal boven water gehaald.

Van het lijk dat in de Saramaccadoorsteek werd opgevist is nog niet veel bekend. De politie van het ressort Latour kreeg bericht dat er een lijk dreef op het water in het Saramaccakanaal ter hoogte van de Saronbrug. Bij aankomst ter plaatse werd in samenwerking met de Maritieme politie en andere hulpdiensten het lijk van een manspersoon van creoolse afkomst opgevist. Hij ging gekleed in een donkerbruine polo T-shirt en een zwarte pantalon. Verder had hij zwarte gympies aan zijn voeten. Zijn geschatte lichaamslengte is 1.70m.

Het lijk dat in verre staat van ontbinding verkeerd, is na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen. Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: