spot_img
spot_img

Training inzake CARICOM Trade and Competitiveness Project (CTCP)

Atualizado há

- Publicidade -

Het ministerie van Handel en Industrie is de facilitator van een tweedaagse training, die verzorgd zal worden door het CARICOM Secretariaat met technische ondersteuning van A-Z consultancy. Deze training is in het kader van de uitvoering van de CARICOM trade and Competitiveness Project (CTCP).

 

Het doel van de training is om de trainees hun vaardigheden aan te scherpen in het gebruik van de “Workflow Management System (DWMS)”. De DWMS is een cruciaal systeem voor de operationalisering van de CARICOM Single Market (CSM) en hoe onder andere online kan worden geregistreerd teneinde de mogelijkheden die de CSME biedt te benutten.

- Publicidade -

 

De trainees zijn functionarissen van verschillende ministeries en organisaties zoals het ministerie van Arbeid, Technologische Ontwikkeling en Milieu, Financiën, Defensie en de Kamer van Koophandel en Fabrieken(KKF) die direct te maken hebben met de vijf CSME regimes met name vrij verkeer van van personen, vrij verkeer van goederen, vrij verkeer van kapitaal, het recht van bedrijfsvestiging en tijdelijke dienstverlening.

 

De training start op donderdag 4 december en wordt op vrijdag 5 December 2014 afgesloten met een certificaat- uitreiking.

 

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: