spot_img
spot_img

Train de trainer cursus CBvS werpt vruchten af

Atualizado há

- Publicidade -

Agro-ondernemers zijn vol lof over de tweedaagse KMO training voor de agrarische sector die ze de afgelopen week gevolgd hebben in het trainingscentrum van de Centrale Bank.

Ongeveer 25 land- en tuinbouwers, vissers en veeboeren werden door trainers van het ministerie van Landbouw, Veeteelt en Visserij (LVV) vaardigheden bijgebracht hoe verantwoord te ondernemen. De LVV trainers zijn in het kader van het ‘Train de trainer’ programma enkele weken terug door trainers van het Centrum voor Financiële Educatie & Ontwikkeling (CFEO) van de CBvS opgeleid.

De afgelopen week kregen de LVV trainers de gelegenheid om voor het eerst hun overdrachtscapaciteiten te toetsen, door enkele agro-ondernemers op te leiden. Onder andere zijn behandeld de onderwerpen grondbeginselen van ondernemerschap, de bedrijfsethiek, het schrijven van een bedrijfsplan, marketing en de financiële administratie. De LVV trainers doorstonden de toets met glans. In elk geval zijn de agro-ondernemers enthousiast over wat hen is bijgebracht.  “Ik neem heel veel mee uit deze training, vooral op het stuk van het financieel beheer van het bedrijf”, deelt een enthousiaste Sjachnaz Pengel desgevraagd mee. Pengel doet aan groente- en fruitteelt te Santopolder. “Ik weet nu beter hoe mijn bedrijf te draaien en waarop ik moet letten. Ik ben op het belang gewezen van het goed scheiden van privé- en zakelijke aangelegenheden en daar ga ik voortaan goed op letten”, aldus Pengel.

- Publicidade -

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: