spot_img
spot_img

Trafomast omgevallen

Atualizado há

- Publicidade -

Een trafomast is zondagmiddag gevallen op een auto aan de M.R. Pierkhanweg. Het gaat om twee stroompalen van de NV Energiebedrijven Suriname (EBS) waarop een transformator aan bevestigd was. De auto heeft enorme schade geleden.

Bij dit incident hebben zich geen gewonden voorgedaan. Echter, zorgde het wel voor stagnatie van de doorstroom van het verkeer omdat de palen zich op de weg bevonden. Ook een ander stroompaal is gevallen waardoor de elektrische kabels naar beneden hingen en nogal voor een gevaarlijke situatie zorgde.

Vanwege de ernst van de zaak heeft het EBS team de situatie snel aangepakt. Tegelijkertijd regende het nogal hard. Het doet nog vaak voor dat bij zware regenval elektriciteitsmasten omvallen want de bodem rondom de mast wordt zacht waardoor de palen niet meer overeind kunnen staan.

- Publicidade -

In mei van dit jaar was eveneens een mast, met daarop een transformator van EBS, langs de Nieuw Weergevondenweg omgevallen. Ongelukkigerwijs kwam deze mast op een voorbijrijdend voertuig terecht. Het voertuig is hierdoor ernstig beschadigd. Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor.

Foto: Wish Mish

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: