spot_img
spot_img

Tjin Liep Shie: “Alle aandacht voor beleidsplan en verkiezing”

Atualizado há

Naar zeggen van korpschef Humphrey Tjin Liep Shie, heeft het Korps Politie Suriname (KPS) de komende periode twee belangrijke uitdagingen voor zich. Enerzijds zal een omvangrijk meerjarig beleidsplan worden uitgevoerd, en anderzijds is alle aandacht gericht op de ordehandhaving door de politie rond de organisatie van de komende algemene, vrije en geheime verkiezingen. 

 

Volgens Tjin Liep Shie zal hij zich samen met het managementteam en de complete politieorganisatie inzetten om beide grote uitdagingen tot een goed einde te brengen. Landelijk zullen er politieagenten aanwezig zijn bij de ruim 600 stembureaus. Voor de stembureaus alleen al zijn meer dan 1300 agenten nodig. Om de orde te kunnen garanderen, wordt er ruim van te voren gewerkt aan de organisatie.

 

De korpschef heeft officieel nog geen gesprekken gevoerd met de president inzake zijn eventueel vervroegd pensioen. In juli wordt hij namelijk 55 jaar. “Ik geef de garantie dat ik niet vóór 1 januari 2017 met ontslag of vervroegd pensioen zal gaan”, benadrukt de korpschef.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App