spot_img
spot_img

Tiener krijgt schotverwonding in been na bedreigen winkelier

Atualizado há

- Publicidade -

De politie trof een 15-jarige jongen aan bij een winkelpand met een schotverwonding aan zijn rechteronderbeen. D.S. werd per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp voor het verkrijgen van medische hulp. De politie van het bureau Latour kreeg op 22 september de melding dat een schietincident had plaats gevonden bij een winkelpand in hun verzorgingsgebied.

Politieambtenaren gingen ter plaatse voor onderzoek en troffen de 15-jarige D.S. aan met een schotverwonding aan zijn rechteronderbeen. Uit het politioneel onderzoek is naar voren gekomen dat D.S. zich in de winkel bevond. De winkelier vond D.S. verdacht doen en joeg hem uit de winkel. Buiten de winkel haalde D.S. een mes tevoorschijn waarmee hij de winkelier bedreigde. De winkelier op zijn beurt haalde zijn vuist vuurwapen tevoorschijn en loste daarmee een schot op de stenenvloer in de beurt van D.S. De kogel of een deel daarvan ketste af tegen de vloer en kwam in het rechteronderbeen van D.S. terecht

Het vuistvuurwapen, dat de winkelier legaal onder zich heeft, is in het belang van het onderzoek in beslag genomen. Hangende het onderzoek is de 45-jarige winkelier in verzekering gesteld.

- Publicidade -

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: