spot_img
spot_img

Tien kilometer weginfrastructuur voor Wit Santi

Atualizado há

Twee nieuwe wegen compleet met loostrenzen te Wit Santi worden door het commissariaat Para aangelegd. Tevens worden de bestaande looppaden en rijwegen hersteld. Terwijl de wegen worden verbreed en belegd wordt de ontsluitingskreek in het gebied opgehaald. Het betreft in totaal ruim 10 kilometer infrastructuur die wordt aangepakt. 

 

Het commissariaat zal de werkzaamheden zelf uitvoeren, onder technische begeleiding van het ministerie van Openbare Werken. Voor het afgraven in hun economische zone van zand dat nodig is voor het beleggen is er al toestemming verkregen van het dorpsbestuur . Op maandag 16 februari is met een ceremoniële plechtigheid het startsein gegeven voor de werkzaamheden.

 

Volgens districtscommissaris (dc) John de La Fuente heeft de plaatselijke gemeenschap vaker geklaagd over de slechte infrastructuur. Bij regenweer kunnen de leerlingen en senioren moeilijk vervoerd worden door de slechte staat van de wegen. Hij vroeg de dorpelingen het werk te ondersteunen bij de uitvoering en verzekerde hen dat alle problemen van het dorp geleidelijk aangepakt zullen worden door de overheid.

 

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App