spot_img
spot_img

Tapoeripa heeft nieuwe onderwijzerswoningen

Atualizado há

Twee van de zes nieuwe onderwijzerswoningen, bestemd voor de leerkrachten van de EBGS-school Frans Jozef Pryor , zijn in het district Brokopondo, en wel te Tapoeripa, opgeleverd.

 Vanwege het gebrek aan goede huisvesting willen bevoegde en ervaren leerkrachten vaak genoeg niet naar het binnenland. Vandaar dat het Zeister Zendingsgenootschap gemeend heeft nieuwe woningen voor de leerkrachten van de EBGS school op te zetten. De woningen zijn gefinancierd door het Zeister Zendingsgenootschap.

Het genootschap hoopt dat de nieuwe woningen bijdragen aan betere woon- en leefomstandigheden voor leerkrachten in het binnenland. Behalve voor de leerkrachten van de EBGS scholen in het binnenland wil het genootschap nog meer dienstwoningen opzetten voor onderwijzers van RKBO-scholen. De financiering zal van beide bpartijen moeten komen.

Zowel dominee Ferdinand als Mildred Demon, directeur van Stichting onderwijs der EBGS, hebben bij de oplevering van de woningen benadrukt hoe belangrijk de bijdrage van zowel de leerlingen, leerkrachten en ouders is bij de ontwikkeling van de kinderen.

 

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: