spot_img
spot_img

SWM: openstaande rekeningen vanaf de 2e maand afgesloten

Atualizado há

- Publicidade -

De Surinaamse Waterleiding Maatschappij (SWM) heeft haar inningsbeleid voor waterrekeningen officieel aangepast. Openstaande rekeningen worden vanaf 25 april 2019 vanaf de 2e maand automatisch verhoogd met de incasso kosten van SRD 55. Na bijboekingen van de incasso kosten zal de waterlevering meteen worden stopgezet. Chef klantenservice bij de SWM, Marciano Rodrigues, legde de noodzaak van deze maatregel uit.

Rodrigeus gaf aan dat het inningsbeleid van de SWM aangescherpt moest worden om de gemeenschap beter van dienst te kunnen zijn. Tot voor woensdag hadden de klanten de mogelijkheid binnen 3 maanden, zonder bijkomende kosten hun rekening te voldoen. Dit had als resultaat dat de SWM voor 3 maanden niet over de nodige financiën beschikte, terwijl deze gelden nodig zijn om weer in de gemeenschap te worden gestopt in de vorm van onder andere het zorgen voor gezond schoon drinkwater en  onderhoud en aansluiting van nieuwe gebieden op het waternetwerk. Met het ingaan van het nieuwe inningsbeleid zal de SWM iets eerder over de financiën kunnen beschikken.

Rodrigues doet een dringend  verzoek aan de klanten hun betalingsverplichting op tijd te voldoen. Pas na betaling van de openstaande rekeningen en incasso kosten wordt de watervoorziening weer opengesteld. De uiterlijke betaaldatum van een waterrekening is elke 24ste van de maand.

- Publicidade -

Foto: Archief LPM

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: