spot_img
spot_img

Suriname wint onderdeel badminton op IGS

Atualizado há

- Publicidade -

Tijdens de Inter Guyanese Spelen (IGS) heeft Suriname de eerste plaats behaald op het onderdeel badminton. De Surinaamse badmintonners wonnen van hun Guyanese tegenstanders. Op dit onderdeel was Frans Guyana afwezig. Op de eerste dag won team Suriname moeizaam met 3-2 van de Guyanezen, terwijl de overwinning op de tweede dag makkelijker te behalen was; 4-1 was de eindstand.

Een best of vijf werd op beide dagen afgewerkt. Op de eerste dag verloor Toney van Narayan Ramdhani in het enkelspel, maar  Rugshaar Ishaak bracht de stand gelijk door van Priyanna Ramdhani te winnen. In het dubbelspel moest het  Surinaams koppel Kevin Zou/Patrick Vigelandzoon het hoofd buigen voor het Guyanese duo Ramdhani/ Jonathan Mungra.

Het Surinaams koppel Shemara Linveld/Santusha Ramzan bracht de stand op 2-2 door Ambika Ramraj en Ramdhani te verslaan. De beslissing viel toen het gemengd koppel Ishaak en Toney het Guyanese duo Mungra/Ramdhani versloeg.

- Publicidade -

Op de tweede dag versloegen de Surinaamse badmintonners Vigelandzoon en Linveld makkelijk in hun enkelspel respectievelijk Mungra en Ramdhani, terwijl het Surinaams duo Toney/Kevin Zou  het jongenskoppel Ramdhani/ Ramraj versloeg de stand toen en bracht op 3-0 voor Suriname. Toen was team Suriname al overall kampioen.

 

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: