Het aantal positieve gevallen is weer gestegen en staat nu op 1001 gevallen. Het dodental eveneens met nog een geval gestegen naar 20. Vandaag zijn 41 nieuwe gevallen van Covid-19 bij gekomen. Het aantal actieve gevallen is gesteld op 371 gevallen en het aantal personen dat genezen is aan het virus is nu 610.

Het aantal personen in quarantaine is nu gesteld op 240. Momenteel bevinden zich 5 personen in de Intensive Care Unit. Vooralsnog bevinden de meeste geïnfecteerde personen zich in de middelbare leeftijd. De meeste besmettingen zijn geregistreerd in Paramaribo en daarna volgt Wanica, Sipaliwini, Brokopondo, Marowijne, Para, Commewijne, Saramacca en Nickerie.

Publicidade

Woensdag is het record aantal besmette gevallen geregisterd en wel 79. De autoriteiten blijven de mensen erop attenderen om de nodige Covid-19 maatregelen in acht te nemen. Minister Amar Ramadhin van Volksgezondheid is belast met de coördinatie van het nieuwe Covid-19. Tijdens de Covid-19 persconferentie gaf hij te kennen dat het een virus die moeilijk te bestrijden is en dat Suriname niet makkelijk van af zal komen. Het zal nog een tijdje duren.

Comentar

Comentar