spot_img
spot_img

Suriname noteert tweede Covid-19 dode

Suriname heeft haar tweede Covid-19 dode genoteerd.

Atualizado há

- Publicidade -

Op de Covid-19 website werd het aantal dode bijgewerkt naar 2. Het totaal aantal positieve is gesteld op 122 gevallen en daarvan is 111 actieve gevallen. Het betreft een vrouwspersoon die opgenomen was op de Intensive Care Unit (ICU) van het Regionaal Ziekenhuis Wanica. Zij heeft het leven gelaten aan dit virus.

Deze Covid-19 positieve patiënt verkeerde vanaf haar opname in een heel zorgelijke situatie. De patiënt werd behandeld aan de beademingsmachine. Met alle ter dienst staande middelen en medicatie is getracht haar in leven te houden. Met dit verlies noteert Suriname de tweede Covid-19 dode. Uit respect voor de familie en overige nabestaanden vraagt het ministerie van Volksgezondheid personen om geen persoonlijke informatie over de overledene te verspreiden.

De Covid-19 Managementteam benadrukt dat ouderen, mensen met chronische ziekten, hoge bloeddruk, diabetes, kanker, longaandoeningen een groter risico lopen om ernstige complicaties te ondervinden mochten zij Covid-19 krijgen. Het ministerie van Volksgezondheid roept het publiek op alle adviezen met betrekking tot persoonlijke hygiëne, sociale afstand en algemene preventie van infecties uit te voeren.

Laat je reactie achter.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: