spot_img
spot_img

Suriname moet voordeel trekken uit Islamitisch financieren

Atualizado há

Waarnemend president van de Centrale Bank van Suriname (CBvS), Ingeborg Geduld – Nijman, vindt het belangrijk dat Suriname, als lid van de Islamitische Ontwikkelingsbank (IsDB) Groep, meer leert over de mogelijkheden die Islamitische financiering te bieden heeft. Dit zal ondernemers en financiële instituten in staat stellen hun dienstverlening uit te breiden, wat voor iedereen voordelen zal opleveren.

Geduldopendeafgelopenvrijdag de training, “An introduction to Islamic Development Economics, Banking and Finance 2015”. Deze training is een initiatief van de Centrale Bank en het Islamitisch Onderzoeks- &Trainings Instituut (IRTI) van de Islamic Development Bank Group. Gedurende drie dagen zullen ongeveer 30 vertegenwoordigers van de Centrale Bank, het bankwezen, het ministerie van Financiën en het Bureau voor de Staatsschuld de basisprincipes van Islamitisch financieren worden bijgebracht. De training wordt verzorgd door een deskundige van IRTI.

De driedaagse training is het resultaat van een Memorandum of Understanding tussen de Centrale Bank en het Islamitisch onderzoeks- en Trainingsinstituut. “In IRTI vonden we een partner om onze inspanningen, Islamic Finance meer bekend te maken, te ondersteunen”, aldus mevrouw Geduld.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: