spot_img
spot_img

Suriname heeft 45 beademingsapparaten

Suriname heeft 45 beademingsapparaten ter beschikking voor Covid-19.

Atualizado há

- Publicidade -

Directeur van Volksgezondheid, Cleopatra Jessurun, heeft tijdens de Covid-19 update persconferentie aangegeven dat er momenteel 45 beademingsapparaten beschikbaar zijn voor Covid-19. Ze kunnen het eventueel nog brengen naar 60 geeft ze als antwoord op een vraag dat LPM News over deze kwestie heeft gesteld. Het grootste probleem waarmee Suriname te kampen heeft, is human resources naast het beschikken over voldoende verbruiksmaterialen.

Suriname heeft donaties, fondsen (leningen) beschikbaar gehad van wereldbanken en heeft al zaken op gang  gebracht om gebruik van te maken. De processen daartoe lopen al. Echter is er sprake van een schaartste wereldwijd. De aankopen vanuit de verschillende donateurs is een issue.

Het aantal positief besmette gevallen is gisteren behoorlijk toegenomen. In het weekend steeg de barometer van 5 naar 13 actieve gevallen. Het aantal besmette personen bedraagt momenteel 23. De nieuwe gevallen zijn allemaal gelinkt met elkaar zegt de volksgezondheid directeur. De bron is gevonden en momenteel is het management team bezig met contact tracing. Het gebied Albina is als een rode zone gecategoriseerd wat betekent dat er sprake is van community spreading in dat gebied.

Foto: LPM News

Laat je reactie achter.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: