spot_img
spot_img

Strenge controle bij buschauffeurs en passagiers

Naleving Covid-19 maatregelen noodzakelijk

Atualizado há

- Publicidade -

Het ministerie van Transport, Communicatie en Toerisme (TCT) zal strenger optreden bij gevallen waar buschauffeurs en passagiers zich niet houden aan de protocollen voor openbaar vervoer. Er zijn passagiers die instappen zonder de Covid-maatregelen, zoals het dragen van een mond- en neusbedekking, in acht te nemen.

Er is ondertussen met de Particuliere Lijnbushouders Organisatie (PLO) hierover van gedachten gewisseld en de boodschap is dat deze zaken niet langer getolereerd zullen worden. Dit zei minister Albert Jubithana van TCT tijdens een persconferentie. Met nog zeventien dagen in het jaar te gaan is de trend duidelijk als het gaat om de Covid-19 besmettingen en het gedrag van burgers. Volgens de bewindsman moet er terstond opgetreden worden om erger te voorkomen. Dit besluit geldt ook voor de boothouders.

De bewindsman gaf aan, dat de controleurs van het ministerie allerlei liederlijke taal moeten aanhoren en dat dit zo niet verder kan. Ten aanzien van luchttransport zal er op de internationale luchthaven te Zanderij ook strenger worden opgetreden. Passagiers die het land binnenkomen moeten volgens de minister beseffen dat men in ons land en op de luchthaven de regels van de overheid dienen na te leven.

- Publicidade -

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: