spot_img
spot_img

Staatsolie lanceert Zonnebloem-dyari project

Atualizado há

- Publicidade -

Staatsolie heeft het Zonnebloem-dyari project gelanceerd. De lancering vond plaatst op de O.S. Dijkveld op maandag 17 februari. Met dit initiatief moet de creatieve ontwikkeling onder de jeugd te Tout Lui Faut en omgeving gestimuleerd worden.

Staatsolie ondersteunt reeds de best presterende studenten van de GLO-, VOJ- en VOS- scholen in de omgeving, maar is van mening dat voor een evenwichtige gemeenschap ook de creatieve talenten van belang zijn.

De Zonnebloem-dyari zal de jongeren daarom in contact brengen met andere, professionele organisaties op kunst-, cultuur- en sportgebied voor de verdere ontwikkeling van hun talent. De naam is gekozen omdat kinderen vaak het zonnetje in huis zijn. Het geel is ook terug te vinden in Staatsolie’s bedrijfskleuren.

De Zonnebloem-dyari is onderdeel van het ‘Dyari’-gemeenschapsontwikkelingsproject van Stichting Bromki Fu Tamara (BFT) voor jongeren van 6 -12 jaar. Het project is ontwikkeld voor het Surinaamse kind en biedt toegang tot creatieve, recreatieve, culturele vorming en talentontwikkeling.

- Publicidade -

Foto: NII

Laat je reactie achter.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: