Algemeen directeur Manodj Hindori is erg opgelucht nadat de eerste tranche van SRD 900.000 om de dienstverlening van de Spoedeisende Hulp (SEH) van het St. Vincentius Ziekenhuis te garanderen door de overheid is gestort. Het betreft een deel van de achterstallige betalingen van totaal SRD 3.6 miljoen in de exploitatiekosten van de SEH.

 

Publicidade

Naar zeggen van de overheid zal de rest van het bedrag in korte tijd zal worden overgemaakt. “Nu de eerste tranche is ontvangen, kunnen de medische specialisten van het ziekenhuis worden uitbetaald voor hun diensten. De achterstand in hun vergoedingen was opgelopen tot zes maanden. De dreiging om het werk van de SEH per 1 december 2014 neer te leggen is van de baan”, zegt de opgeluchte directeur.

 

Hij hoopt op een vlotte betaling van het restant, waardoor de continuïteit van de SEH niet in het geding hoeft te komen. Volgens Hindori maakt vooral de gemeenschap van Noord graag gebruik van de SEH. Het St. Vincentius Ziekenhuis werkt samen met de artsen, verpleegkundigen en medische specialisten van het ziekenhuis aan het optimaliseren van de dienstverlening van de SEH.

Comentar

Comentar