spot_img
spot_img

Srefidensi viering op gepast wijze

SRD 875.000 begroot voor viering

Atualizado há

- Publicidade -

Het defilé van de gewapende machten op 25 november zal na 12.00 uur starten. Omstreeks 10.00 uur vindt er een buitengewone openbare vergadering van De Nationale Assemblee plaatsvinden. Deze vergadering zal zich op het Onafhankelijkheidsplein voltrekken. Vanwege Covid-19 moet de overheid de herdenking van 45 jaar Srefidensi aangepast vieren zei de voorzitter van de Commissie Herdenking 45 jaar Srefidensi Pertab Goerdayal tijdens een persconferentie vrijdag.

Er zal ook een optocht van diverse culturele groepen georganiseerd worden. De organisatie hoopt om 13.45 uur het gedeelte van het defilé te hebben afgerond. De derde activiteit op 25 november is het gedeelte van het in ontvangst nemen van de felicitaties gekoppeld aan een receptie. Rond half vier moeten de formele handelingen achter de rug zijn.

Pertab Goerdayal — Foto: Luiz Paulo

Voorzitter Goerdayal zegt dat alles er anders zal uitzien omdat de Covid-19 regels in acht genomen moeten worden. De inrichting van de grote tent op het Onafhankelijkheidsplein zal, gelet op het voornoemde, anders gebeuren. Er is tijdens de persmeeting uitleg gegeven over hoe de organisatie ‘crowd control’ wil uitvoeren.

- Publicidade -

Het kostenplaatje van de Srefidensi-viering is begroot op ongeveer SRD 875.000, waarvan SRD 700.000 bestemd is voor de activiteiten op het plein. Het resterend bedrag zal waar nodig worden aangewend, bijvoorbeeld voor het ondersteunen bij een educatieve activiteit. Om aan het totale bedrag te komen zijn er donaties gevraagd aan een 25-tal bedrijven die reeds hun bijdrage hebben toegezegd. De financiële verantwoording zal kort na de Onafhankelijkheidsviering worden gepresenteerd.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: