spot_img
spot_img

Snelgroeiende olie – en gasindustrie in Suriname en omstreken

Atualizado há

- Publicidade -

Minister Stephen Tsang van Handel, Industrie en Toerisme zei gisteren bij de opening van een eendaagse workshop over olie – en gasindustrie in de Ballroom van hotel Torarica, dat de olie – en gasindustrie een snel groeiende industrie aan het worden is in Suriname en omstreken.

Tsang zegt dat de begin productie in 2020 in Guyana een grote impact zal hebben van pakweg 50 miljoen Amerikaanse Dollars. Dit zal een grote boost voor de omliggende gebieden betekenen.

- Publicidade -

Guyana, Frans Guyana en Suriname zijn nieuwe hotspots geworden voor de wereld zeker na de vonds van grote hoeveelheden olie in het kustgebied.
De eendaagse workshop i georganiseerd door het Ministerie van Handel, Industrie en Toerisme in samenwerking met One Basin Three Nations (OBTN), Business Match Business Group NV en het Ministerie van Natuurlijke Hulpbronnen.

Tsang zegt dat de deelnemers aan deze workshop tot de ontdekking zullen komen hoe de olie – en gasindustrie is georganiseerd rondom de activiteiten keten.

“Multinationals die naar Guyana zullen komen, zullen ook naar Suriname komen. Dit zal onze economie een grote boost geven”, aldus Tsang.

Foto: LPM NEWS

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: