spot_img
spot_img

Shell kiest Suriname voor lancering nieuwe diesel en unleaded

Atualizado há

Oliemaatschappij Shell heeft Suriname uitgekozen om als eerste land in Zuid-Amerika de nieuwe generatie diesel en unleaded te lanceren. Dit heeft woensdag plaatsgevonden bij alle pompstations van Sol/Shell.

Shell FuelSaveUnleaded en Shell FuelSave Diesel komen in de plaats van de huidige unleaded en diesel die momenteel op de markt zijn. Het nieuw product is volgens Valerie Loreti, een van de ontwikkelaars van de nieuwe brandstoffen, niet alleen hoogwaardiger maar heeft ook een langzamere consumptie waardoor een veel langere afstand afgelegd kan worden.Aan de prijs zal er niets veranderen.

Loreti is speciaal naar Suriname afgereisd om technisch uitleg te geven aan de pomphouders in Suriname over de werking van het nieuw product. “Mijn werk is om nieuwe oliesoorten te ontwikkelen en te testen. Ik mag zeggen dat Suriname het eerste land op dit continent is waar wij deze twee producten zullen lanceren”, zegt Loreti.

Amos Ramos, de regionale vertegenwoordiger van Shell is ook naar Suriname overgekomen om de launch van de nieuwe producten te overzien. Hij zegt dat voor Suriname is gekozen als eerste land in de regio om dit te doen vanwege de overtuigingskracht die er door de Surinaamse partners is getoond. “Wij hopen op meer klanten en zijn erg enthousiast om dit product naar Suriname te hebben gebracht”, aldus Ramos.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: