Er heeft een wisseling van de wacht plaatsgevonden bij N.V. Surinaamse Assurantie Maatschappij Self Reliance.

De wachtwisseling vond plaats op 22 februari 2020 toen de dienstbetrekking met Maurice Roemer werd beëindigd bij het aanvaarden van de functie van Governor van de Centrale Bank van Suriname. Op 22 februari is Shirley Relyveld conform de artikelen 18 en 19 van de statuten van de Vennootschap benoemd tot directeur en door de Raad van Commissarissen conform artikel 21 van de statuten belast met de waarneming van de functie van hoofddirecteur. Relyveld zit al ruim 18 jaren binnen het bedrijf.

Zij heeft al eerder in zo een functie gezeten als financieel directeur binnen een ziekenhuis. “Ik ken de uitdagingen van het bedrijfsleven heel goed. Ik weet waarvoor we staan. We zijn nu weer in een crisis beland. Dit heb ik ook al eerder meegemaakt”, zegt ze. Voor Self Reliance is belangrijk dat men door gaat om het bedrijf verder te laten groeien en natuurlijk de stakeholders van dienst te blijven zegt Relyveld.

Publicidade

Verzekeringsmaatschappijen worden zeker geconfronteerd met de perikelen die de vreemde valutamarkt raken. Zo ook raken de problemen Self Reliance.  Hierbij wordt gedacht aan een aantal diensten, ziektekosten, motorrijtuigen en anderen die een hele hoge importcomponent hebben. Ondanks de premie-inkomsten, ziet het bedrijf thans de schaden (claims) enorm stijgen.

Laat je reactie achter.

Comentar

Comentar