spot_img
spot_img

Santokhi: “Samenleving bepaald hoeveel benzine ze betalen”

Brandstof met SRD 1 verhoogd.

Atualizado há

- Publicidade -

De regering gaat niet zoveel verdienen aan de govermenttake, want nu geldt er een avond klok zegt president Chan Santokhi in het programma Krin Taki. De governmenttake is met SRD 1 omhooggegaan. Dit betekent dat de brandstofprijs met SRD 1 is verhoogd. Deze verhoging ingegaan van zaterdag op zondag om 00.00 uur legt Santokhi uit. Hij legt uit dat het nodig is om de governmenttake te verhogen met nog een SRD 1 omdat de staat veel uitgave heeft waaronder het betalen van de salarissen.

“Jij bepaalt hoeveel je betaalt, nu is er avondklok”, zegt Santokhi in het interview. Hij legt verder uit dat het niet regering Santokhi is die de financiële problemen heeft gecreëerd. Suriname is falliet en alles afgezwakt met name de belastingdienst, de douane en de politie. De regering is nu bezig met het versterken van deze instituten. Santokhi vraagt ademruimte van de gemeenschap want ze moeten het geld van ergens halen.

- Publicidade -

Bij SOL is de prijs SRD 7.46 en bij Gow2 SRD 7.35 voor een liter ongelode benzine. Voor diesel is het bij SOL SRD 6.97 en bij Gow2 SRD 7.00 voor diesel.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: