De alcohol-sanitizer bevat 70% alcohol en wordt geleverd in flessen van 350 ml. Om een bijdrage te leveren aan het gevecht tegen de verspreiding van Covid-19 heeft Suriname Alcoholic Beverages N.V. (SAB) op vrijdag 3 april een eerste partij van 1.000 flessen hand sanitizer aan het ministerie van Volksgezondheid gedoneerd. Minister Antoine Elias heeft namens het ministerie de eerste hand sanitizer symbolisch in ontvangst genomen.

De CEO van SAB, Steven Ma Ajong, geeft aan dat het vanzelfsprekend dat SAB in deze roerige tijden ook een bijdrage zal leveren aan de volksgezondheid in Suriname. Iedereen loopt het risico besmet te raken; het gebruik van een sanitizer gebaseerd op alcohol is, naast het regulier wassen van de handen met zeep en het houden van de nodige afstand tot elkaar, één van de beste manieren om te voorkomen dat het Covid-19 virus zich verder verspreidt. In deze tijd is het goed te zien dat verschillende lokale bedrijven samenwerken in het ontwikkelen van onder meer hand sanitizers.

De beschikbaarheid van een goede sanitizer onder alle lagen van de bevolking is in deze tijd essentieel gebleken. Suriname Alcoholic Beverages N.V. zal al het mogelijke doen om aan deze vraag te kunnen blijven voldoen, ook middels donaties.

Foto: SAB

Laat je reactie achter.

Comentar

Comentar