spot_img
spot_img

Robert P. alias Pico opgesloten voor oplichterij.

Atualizado há

- Publicidade -

De 52-jarige Robert P. alias Pico is  aangehouden en in verzekering gesteld op verdenking van oplichterij. Twee personen hebben aangifte gedaan tegen hem. Robert heeft zijn slachtoffers doen geloven dat hij in dienst is bij hoogwaardigheidsbekleders hier te lande en dat hij zaken gedaan kan krijgen.

 

Op die manier heeft hij grote bedragen in Surinaamse Dollar en vreemde valuta los gekregen uit handen van zijn slachtoffers. Zo zou hij een man helpen om  diens zwaarmaterieel terug te krijgen, die bij een zakenpartner was die de machines niet terug wilde geven. Robert heeft dit slachtoffer doen geloven dat hij de machines terug zou halen  met behulp van zijn invloedrijke bazen en politieke vrienden.

- Publicidade -

 

Een andere persoon heeft hij wijs gemaakt dat hij die kon helpen aan een winkel- en vuurwapen vergunning. Robert P. opereert niet alleen.  Hij wordt vermoedelijk geholpen door een man en een vrouw. De vrouw is bij de slachtoffers bekend als Sita.

 

Robert P. alias Pico heeft zich eerder al schuldig gemaakt aan oplichterij en is geen onbekende van de politie en de justitie. De recherche van politie Regio Midden onderzoekt de zaken tegen Robert P.

 

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: