spot_img
spot_img

Restaurant in Blauwgrond gesloten

Atualizado há

Een vergunninghouder van een restaurant in het ressort Blauwgrond zal een fikse boeten moeten betalen omdat zijn restaurant in opdracht van de districtscommissaris van Paramaribo Noordoost, Mike Nerkust, is gesloten geworden vanwege een onhygiënische situatie. Ook moet de vergunninghouder de verplichte sluitingsdagen gebruiken om de zaak grondig schoon te maken alvorens de zaak weer open te doen.

De bestuursambtenaren van de afdeling Milieu en Gezondheidsdienst van het commissariaat Paramaribo Noordoost hebben op maandag 16 september een onhygiënisch restaurant in het ressort Blauwgrond gesloten. Bij onderzoek (stuk behandeling) troffen de ambtenaren een zeer onhygiënische situatie aan waardoor terstond is overgegaan tot sluiting van de zaak.

Er zijn verschillende zaken geconstateerd die niet goed te noemen zijn. Zo beschikt de kok die dagelijks voeding klaarmaakt, niet over een medische keuring terwijl dat een vereiste is. Bij de inspectie was direct te zien dat de keuken heel onhygiënisch was. Er was weinig ventilatie en slechte verlichting in de opslagruimte en de keuken. De afzuig fan was met lagen vet besmeurd wat duidelijk aantoont dat er niet regelmatig schoongemaakt wordt. Er is eveneens een overvolle vetput aangetroffen terwijl die optimaal geledigd moet worden. De aanwezige brandblusapparaten voldoen niet aan de gestelde eisen. Omdat het hier gaat om een restaurant, is van belang dat er aan insectenbestrijding wordt gedaan. Dat was eveneens niet het geval. In de keuken houden mensen zich niet aan kledingvoorschriften zoals dat hoort.

- Publicidade -

Foto: BIC Paramaribo Noord-Oost

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App