spot_img
spot_img

Restaurant centrum gesloten vanwege onhygiënisch situatie

Atualizado há

- Publicidade -

Een zaak in het ressort Paramaribo centrum is door de bestuursdienst in opdracht van districtscommissaris (DC) Mike Nerkust, gesloten wegens een onhygiënische situatie. Bij het etenszaak hebben de bestuursambtenaren ongedekte voedsel aangetroffen dat bedoeld is voor consumptie.

Bami, rijst, en vlees waren gewoon bloot in het openbaar waardoor vliegen makkelijk op konden. Rijst voor consumptie werd gewoon op de grond gezet. De opslag van etenswaren bestemd om te koken liet eveneens veel te wensen over. Tijdens de controle hebben de bestuursambtenaren van de afdeling Milieu en Gezondheidsdienst gezien dat de wanden bespeurd waren met vet. Dit geeft een duidelijk teken dat er niet optimaal wordt schoongemaakt. De vetputten waren overvol waardoor het er onhygiënische uit zag. Verder was duidelijk dat er sprake was van een slechte sanitaire voorziening want de toiletten zagen er niet netjes uit.  De eigenaar van de restaurant kon geen keuringscertificaat voorleggen.

De districtscommissaris heeft vele malen een beroep gedaan op alle ondernemers in het bijzonder de restaurants en eten tenten om erop te letten dat de voorwaarden in hun vergunning worden nageleefd.

- Publicidade -

Foto: BIC Paramaribo Noord-Oost

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: