spot_img
spot_img

Repatriatievlucht uit Amsterdam op 20 april gepland

Volgende week maandag 20 april zal een repatriatievlucht uit Amsterdam worden uitgevoerd om Surinaamse ingezetenen uit Nederland naar huis terug te halen.

Atualizado há

- Publicidade -

Directeur van het Directoraat Nationale Veiligheid (DNV) Danielle Veira liet in het actualiteitenprogramma ACTUA weten dat een groep van 200 passagiers naar huis worden gehaald. Er bevinden zich ongeveer 900 (gestrande) Surinamers in verschillende werelddelen. Eenieder die naar Suriname wordt gehaald moet voor 14 dagen in overheidsquarantaine gaan. Volgens haar is er op dinsdag 14 april nog gekeken naar de wet en die geeft aan, dat quarantaine in een overheidsfaciliteit moet gebeuren. De repatrianten moeten 14 dagen doorbrengen op een door de overheid aangewezen locatie.

Lees ook:

Op basis van voorspellingen van artsen kan de situatie rond Covid-19 volgens Veira nog zeker 6 tot 8 maanden duren. De functionaris meent echter dat deze periode juist één van herstel en bijstellen moet zijn. Als Surinamers en als land zal men na deze periode in staat moeten zijn om heel wat samen met elkaar te doen. Ze wijst erop dat hetgeen Suriname tot nu toe heeft bereikt, het minimale aantal besmettingen, alleen komt omdat Suriname als land snel heeft gehandeld.

Foto: Archief LPM News

Laat je reactie achter.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: