Deze personen zullen met inachtneming van alle nodige protocollen worden afgehandeld door de relevante diensten. Alle repatrianten gaan in overheidsquarantaine voor minimaal 48 uur; Indien quarantaine adres is goedgekeurd door de Surinaamse autoriteiten kunnen betrokkenen onder begeleiding van NCCR vertrekken richting hun quarantaine adres; Thuis quarantaine alleen mogelijk indien betrokkene(n) bereid zijn de kosten voor statische beveiliging te dragen; De minimum periode voor quarantaine is tot nu toe gesteld op minimaal 14 dagen na aankomst in Suriname.

Op donderdag 2 april 2020, zullen ook Surinamers die gestrand zijn in Miami worden opgehaald. Braziliaanse ingezetenen zijn met hetzelfde repatriatievlucht naar Belem, Brazilië vervoerd. De vlucht heeft op dinsdag 31 maart 2020 om 12.15 uur plaatsgevonden.

Publicidade

Wederom wordt het beroep gedaan aan Surinaamse ingezetenen die gestrand zijn in het buitenland om zich alsnog te registreren bij de dichtstbijzijnde diplomatieke of consulaire missies van de Republiek Suriname, voor het geval zij dat nog niet hebben gedaan of op de COVID website: www.covid-19.sr. Mocht men geen diplomatieke of consulaire missie van de Republiek Suriname bereiken, dan kan men mailen naar de volgende emailadressen: conza@gov.sr of conza.suriname@gmail.com

Foto: LPM News

Laat je reactie achter.

Comentar

Comentar