spot_img
spot_img

Repatrianten vanuit SLM vlucht Nederland houden zich aan afspraken

Bij de landing van de eerste repatriatievlucht uit Nederland op de Johan Adolf Pengel luchthaven hebben de mensen zich volgens hem gehouden aan de afspraken en de gegeven voorschriften.

Atualizado há

- Publicidade -

De eerste repatriatievlucht uit Nederland is vlot afgehandeld. Vanuit Nederland heeft de organisatie die in Suriname belast was met het terughalen van de gestrande ingezetenen positieve reacties ontvangen. In totaal zaten er 235 mensen op de vlucht waarvan 232 repatrianten en drie artsen, waarvan twee terugvlogen naar Nederland. Het ging in eerste instantie om 200 personen, maar dit aantal groeide uiteindelijk uit tot 235.

De afhandeling op Zanderij heeft een heel vlot verloop gehad. De Port Health, het BOG, Volksgezondheid, de immigratiediensten, de Militaire Politie, het NCCR en het Directoraat Nationale Veiligheid (DNV) hebben allemaal goed op elkaar ingespeeld. Er was een constant afstemming en het heeft heel goed uitgepakt. In Suriname zelf hebben de mensen zich heel goed gehouden aan de afspraken die waren gemaakt en vooral de social distancing in acht genomen. Ook het instappen op Schiphol als de afspraken voor in het vliegtuig zijn gegaan zoals was afgesproken.

Foto: NII

- Publicidade -

Laat je reactie achter.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: