spot_img
spot_img

Rehabilitatie en asfaltering weg naar Ricanau Mofo gaat van start

Atualizado há

- Publicidade -

De rehabilitatie en asfalteringwerkzaamheden van de weg naar Ricanau Mofo zal vanaf vandaag aanvangen. De weg naar Ricanau Mofo is 9 kilometer lang en zal vanaf de Lijnweg worden aangepakt. De aannemer heeft in een eerder stadium, in Marowijne al een aantal wegen aangepak.

Een regeringsdelegatie onder leiding van president Desiré Delano Bouterse heeft het startsein gegeven voor de rehabilitatie en asfaltering van de weg naar Ricanau Mofo, in het district Marowijne.  President Bouterse gaf kort voor de ceremonieplechtigheden aan dat de regering niet alleen, maar samen met het volk ontwikkeling kan brengen. Hij prees de inzet van de bewoners op het gebied van landbouw. Het staatshoofd riep tegelijkertijd de jongeren op om hun woongebied tot grotere bloei te brengen. De president is overtuigd dat de aanpak van de weg een enorme ontwikkeling voor de omgeving op gang zal brengen.

Minister Vidjai Chotkan van Openbare Werken, Transport en Communicatie merkte op, dat met de verbeterde infrastructuur meer afzet van landbouwproducten zal plaatsvinden.  Het dorp zal hierdoor binnen korte tijd een transformatie krijgen naar een centrum, onderstreepte de bewindsman. De grootste uitdaging is de afwatering van het gebied. Dit zal goed besproken worden met het districtscommissariaat en de bewoners van het gebied.

- Publicidade -

Districtscommissaris Kenya Pansa zietde  aanpak van de weg naar Ricanau Mofo als een grote stap in de ontwikkeling van het gebied. DNA lid Grace Watamaleo bestempelt het gebied als belangrijk landbouwgebied. De regering heeft volgens haar bewezen niet alleen voor Paramaribo maar ook voor de districten te werken.

Foto: NII

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: