spot_img
spot_img

Regering wilt Atjoni tot tweede stad maken

Team moet plan op stellen om Atjoni tot tweede stad te maken.

Atualizado há

- Publicidade -

De presidentiële werkgroep die door de president is geïnstalleerd zal alle grote en middelgrote projecten van infrastructurele aard in kaart moeten brengen. De werkgroep wordt geleid door Pertab Goerdayal. Het team zal binnen twee weken tijd een scan moet plegen van alle grote projecten die nu gaande zijn of op de een of andere wijze stil liggen. Hierna is de opdracht een project om de luchthaven van Nickerie up te graden naar internationale standaarden.

Verder heeft het team de opdracht gehad een plan op te stellen om Atjoni tot de tweede stad van Suriname te maken. Het team gaat meteen van start en wil binnen tien dagen een rapport formuleren en aanbevelingen doen. Het Project Management Team is aangesteld voor de duur van 1 jaar en bestaat in eerste instantie uit 11 leden. De mogelijkheid bestaat om aan te vullen met terzake deskundigen.

Het Project Management Team dat op woensdag door het staatshoofd werd aangesteld, zal de uitvoering van de thans lopende projecten moeten bevorderen, knelpunten opheffen en de verdere voortgang monitoren.

President Chan Santokhi geeft aan niet geconfronteerd te willen worden met situaties die leiden naar kapitaalvernietiging, maar ook niet met situaties die niet op een correcte wijze zijn gegaan of situaties waarin reeds gunning is verleend, maar zaken niet of niet goed uitgevoerd worden.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: