De regeringen van Brazilië en Suriname hebben overeenstemming bereikt over de repatriëring van mensen van beide nationaliteiten die in beide landen gestrand zitten. Een SLM-vlucht vertrekt aanstaande zondag, de 22 ste, naar Belém en komt dan terug. Personen worden opgeroepen om de dienstregelingen en prijzen in de gaten te houden.

Vlucht PY 9913 vertrekt op zondag 18.45 uur uit Paramaribo en arriveert om 20.30 uur in Belém.

Vlucht PY 9914 vertrekt op zondag 21.30 uur vanuit Belém en komt om 23.15 uur aan in Paramaribo.

Publicidade

Het bedrag van het vliegticket Paramaribo-Belém bedraagt ​​USD 359 per persoon; de prijs van het vliegticket Belém-Paramaribo bedraagt USD ​​333 per person.

Vliegtickets kunnen zaterdag 21 maart worden gekocht bij het SLM-kantoor tussen 11.00 en 13.00 uur aan de Dr. Sophie Redmondstraat 219. De ambassade van Brazilië adviseert de mensen om de aankoop van tickets bij voorkeur contant te doen om overlast te voorkomen. De verkoop op de dag van vertrek zal ook alleen contant geschieden.

Preventie

Alle passagiers die uit Paramaribo komen zullen een Covid-19-tests ondergaan, afhankelijk van de autoriteiten, kunnen ze in quarantaine kunnen worden geplaatst in Brazilië. Degenen die in Suriname vanuit Brazilië komen zullen een temperatuurtest ondergaan. Daarnaast zullen ze 14 dagen in quarantaine worden geplaatst ter observatie.

Foto: LPM News

Laat je reactie achter.

Comentar

Comentar