spot_img
spot_img

Reduce, Reuse… Change the Way We Live

Atualizado há

- Publicidade -

Met de slogan: Reduce, Reuse… Change the Way We Live, werd de Earth Hour month 2019 afgesloten middels een loop vanuit het Weest Paraat naar het Onafhankelijlheidsplein.

Leerlingen van verschillende scholen en jongeren uit de padvinderij en vele anderen hebben mee gedaan aan de loop als ondersteuning naar de boodschap die gebracht werd.

Minister Stephen Tsang van Handel, Industrie en Toerisme zei tijdens zijn speech op het plein dat hij trots was op Suriname als zuurstof verschaffer van de wereld. Hij verwees verder op het besluit genomen door het ministerie om plastic bakjes uit de omloop te halen. Verder zei hij dat Suriname op nummr 4 op de landenlijst met rijkste zoetwaterbronnen voorkomt.

- Publicidade -

Earth Hour is een initiatief van het Wereld Natuur Fonds (WWF) in samennwerking met de Unicef, de Boy Scouts Suriname en Stichting the Back Lot met als hoofdsponsor Fernandes Bottling.

Het is een internationaal gebeuren waarbij huishoudens en bedrijven opgeroepen worden om de lichten en andere elektrische apparaten voor 1 uur uit te doen. Het uit doen van de lichten en apparaten geeft symbolisch de besparing van energie aan.

Elke laatste zaterdag van de maand maart wordt dit wereldwijdt gedaan om aandacht te vragen voor de effecten van klimaatsverandering.

Honderd tachtig landen en zevenduizend steden deden dit keer mee aan de oproep van de WWF om de lichten uit te doen.

Foto: LPM news

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: