spot_img
spot_img

Ravage opgericht door harde winden

Atualizado há

- Publicidade -

Harde winden en de regen hebben zondag voor ravage gezorgd in verschillende delen van het land. Daken van woningen van mensen zijn weggewaaid in onder ander Paramaribo Noord. Door de harde wind zijn elektriciteitskabels losgerukt van de masten op straat.

De situatie is van diens aard dat zelfs bomen en billboards zijn omgevallen door de hevige rukwinden. De daken van de mensen hun huizen is op straat terecht gekomen. Een woning aan de Mahonylaan is door de rukwind zodanig geteisterd dat de woning geen dak meer heeft omdat de zinkplaten overal is meegesleurd geworden door de rukwinden. Ook aan de Tourtonnelaan is dit het geval.

Doordat het blijft regenen wordt het inboedel van de mensen wiens daken zijn weggewaaid, nat. Er wordt voor snelle noodoplossingen gezorgd maar de regen werkt niet mee. Sommige delen van Paramaribo Noord hebben door de ontstane situatie geen elektriciteit.

- Publicidade -

Door de rukwinden is een deel van een boom gevallen op het trottoir bij de kruising van de Dr. Sophie Redmonstraat en de Fred Derbystraat.

Fotos: Grupo Elie’s Táxi, Dean Young, Satish Sukai, LUKU’ IN Trafassi.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: