spot_img
spot_img

Rakesh Gajadhar Sukul is nieuwe directeur Volksgezondheid

Nieuw directeur heeft gekozen om dicht bij het beleid te zijn

Atualizado há

- Publicidade -

Tijdens de Covid-19 persconferentie is Rakesh Gajadhar Sukul gepresenteerd geworden al de de nieuwe directeur van het ministerie van Volksgezondheid. Hij komt in de plaats van Cleopatra Jessurun die haar ontslag ruim zes maanden geleden heeft ingediend. In die zes maanden had het ministerie geen directeur. Nu is daar verandering aan gekomen.

De nieuwe directeur was als arts verbonden aan onder andere de Medische Zending en Rosebel Gold Mines. Gajadhar Sukul geeft aan dat hij als arts gekozen heeft om dichtbij het beleid te zijn en de gezondheidszorg te versterken.

De nieuwe directeur gaf aan dat de samenleving de afgelopen dagente maken heeft gehad met Covid-doden Dat komt niet zomaar zegt de directeur. Suriname heeft een hoog aantal positieve Covid-19-gevallen. Het is daarbij niet uitgesloten dat personen, die tot de hoge risicogroep behoren vreselijk ziek kunnen worden en daardoor kunnen sterven. Hij doet een beroep op eenieder om zo min mogelijk bij te dragen aan het besmetten van personen.

- Publicidade -

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: