spot_img
spot_img

Raad van Ministers vergadering heeft voortgang gehad

Ook DNA vergadering gaat normaal door.

Atualizado há

- Publicidade -

De Raad van Ministers Vergadering van woensdag 14 oktober heeft normaal voortgang gehad. Binnen het Kabinet van de vicepresident zijn er voorzieningen getroffen om deze vergadering virtueel te laten plaats vinden. Deze manier van vergaderen moest worden ingelast nadat bekend  was dat minister Diana Pokie van Grondbeleid en Bosbeheer positief testte op het COVID-19 virus. Via een zoomlink werd contact gemaakt met de ministers waarna de vergadering kon plaats vinden.

Volgens vicepresident Ronnie Brunswijk is de agenda als normaal afgehandeld. Hij zegt verder dat enkele ministers al in thuis quarantaine zijn. Het gaat in deze om zeven ministers die in de directe omgeving van minister Pokie zijn geweest die momenteel in thuisquarantaine zijn. De bedoeling is dat de ministers inclusief de VP geswab zullen worden. Ook is een DNA-vergadering gepland voor vandaag en het is belangrijk om de status van de ministers te weten geeft de VP aan.

President Chan Santokhi is negatief getest op Covid-19. Brunswijk, die ook in nauw contact geweest is met  minister Pokie, is nog niet getest maar vertoont vooralsnog geen  symptomen.

- Publicidade -

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: