spot_img
spot_img

Projectmanager en aannemer lichten handelsbedrijf op

Atualizado há

Een projectmanager van een handelsbedrijf en een aannemer van een bestratingsbedrijf zijn onlangs aangehouden en opgesloten voor het oplichten van het handelsbedrijf. De aannemer Kirenkoemar R. werd door de projectmanager Errol I. benaderd om bestratingswerkzaamheden voor het handelsbedrijf te verrichten. Daarnaar gevraagd leverde de aannemer Kirenkoemar een begroting in. Errol die ook zijn privéterrein wilde bestraten liet Kirenkoemar een hoger bedrag begroten voor het werk die voor het bedrijf uitgevoerd moest worden. Met het restant materiaal moest Kirenkoemar dan het privé terrein van Errol bestraten.

 

 

Het bedrijf stortte het geoffreerde bedrag van meer dan SRD 300.000,- op de rekening van een door Kirenkoemar aangegeven toeleveringsbedrijf. Daarna zag en hoorde men niets meer van Kirenkoemar. Men kwam toen erachter dat Kirenkoemar de meer dan SRD 300.000,- in kavels had ontvangen van het toeleveringsbedrijf omdat hij had aangegeven dat het materiaal niet meer nodig was want het werk zou niet meer uitgevoerd worden.

 

Errol heeft toen namens zijn werkgever aangifte van oplichting contra Kirenkoemar gedaan. Kirenkoemar is niet lang daarna door de afdeling Kapitale Delicten van de politie aangehouden en hij verklaarde waartoe de projectmanager Errol hem had aangezet. Errol I. is toen ook aangehouden en beide mannen zijn ter zake oplichting van het handelsbedrijf in verzekering gesteld. Het geld is nog niet teruggevonden.

“DE BEDRIEGER IS BEDROGEN”

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App