spot_img
spot_img

Project pretpark Paramaribo Zoo wordt in maart opgeleverd

Atualizado há

- Publicidade -

Het streven is om het project pretpark Paramaribo Zoo in maart op te leveren. Het pretpark in de Paramaribo Zoo krijgt steeds meer gestalte. First lady Ingrid Bouterse-Waldring vanuit wiens bureau het initiatief tot de bouw van deze accommodatie is genomen, is tevreden met de vorderingen.

Op woensdag 15 januari werd de vloer voor het zwembad gestort. De presidentsvrouwe zegt dat vanwege de financiële crisis de overheid het moeilijk had om instanties te subsidiëren. Haar bureau liet toen de gedachten gaan over mogelijkheden waarmee de dierentuin meer inkomsten zou kunnen genereren. Zo ontstond het idee om een pretpark in de Zoo neer te zetten. Het zwembad is vooral bedoeld om de kinderen tegemoet te komen.

Het ontwerp van het pretpark is in handen van Hesdy Mertowirio, die gespecialiseerd is in het namaken van rotsformaties en boomstronken. Hij maakt bij het pretpark gebruik van het thema Werehpai, de rotsformaties op Kwamalasemutu en probeert deze zoveel mogelijk na te bootsen. Behalve rotsformaties zal het waterpark ook voorzien worden van glijbanen en heuvels, terwijl er ook een namaak Ark van Noah komt.

Het ministerie van Openbare Werken, Transport & Communicatie (OWT&C) treedt op als directievoerder van het project. Eliene Marengo, junior technisch medewerker van het ministerie, zegt dat de werkzaamheden vlot lopen. “In het begin ging het wat stroef, maar daarna is het werk flink opgepakt”, aldus Marengo.

- Publicidade -

Foto: NII

Laat je reactie achter.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: