spot_img
spot_img

Project Housing District Commewijne start met bouw van 200 woningen

Atualizado há

- Publicidade -

200 woningen zullen als eerste gebouwd worden met het project Housing District Commewijne te Richelieu. Remy Pollack, gewezen districtscommissaris van Commewijne, is zelf initiatiefnemer van dit nieuwe woningbouwproject.

Zittend districtscommissaris Adjaikoemar Kali van Commewijne zegt dat er wederom een startsein voor een ontwikkelingsproject wordt gegeven in het district. “Dagelijks merken wij dat de behoefte er bij mensen een behoefte is om een eigen woning te hebben. De regering laat hiermee zien dat ze er alles aandoet om ervoor te zorgen dat men in aanmerking kan komen. We streven dat dit project binnen niet al te lange tijd operationeel is. We moeten blijven werken aan de toekomst van dit district”, zegt de dc.

Minister Vijay Chotkan van Openbare Werken, Transport en Communicatie geeft aan dat een dak boven het hoofd van eminent belang is voor de ontwikkeling van de mens. Volgens hem kunnen kinderen beter opgroeien in een vertrouwde omgeving, die voldoet aan de minimale levensstandaarden. “Deze regering werkt en we merken dat ze niet alleen werken. We doen het samen met die gemeenschap dit is niet het enige project er zijn nog meer. We merken dat niet alleen in Commewijne ontwikkeling komt, maar in alle districten”, zegt de minister.

- Publicidade -

Minister Chotkan zegt dat het mooi is dat huizen en scholen verrijzen, maar het ligt ook een ieder om dit te onderhouden. Onder Welke omstandigheden dan ook wordt ervoor gezorgd dat die duurzame ontwikkeling zal komen. Er zal worden voorzien in de behoefte die er is. Hij voegde eraan toe dat de nutsvoorziening, zoals elektra en water aanwezig zullen zijn. Projectmanager Sandra Visser heeft tijdens haar toespraak uitleg gegeven over het typehuizen die in fase 1 gebouwd zullen worden. Er zal ook een ontsluitingsweg naar Mariënburg worden aangelegd. Ook zullen er verharde wegen in het project worden aangelegd.

Foto: NII

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: