spot_img
spot_img

Prijs busrit en aanvang openbaar vervoer wordt nog bekend gemaakt

De prijs van een busrit en de aanvang van het openbaar vervoer, zal op een later tijdstip worden gecommuniceerd aan de samenleving.

Atualizado há

- Publicidade -

Volgens Danielle Veira, directeur van het Directoraat Nationale Veiligheid, is het ministerie van Openbare Werken, Transport en Communicatie (OWT&C) nog in gesprek met de bushouders organisaties en handelt administratieve zaken af. De prijs van een busrit en de aanvang van het openbaar vervoer, zal op een later tijdstip worden gecommuniceerd met de samenleving. De bushouders hadden aangegeven op maandag te zullen starten met rijden.

Tijdens de Covid-19 persconferentie heeft Suraj Sahadew-Lall, voorzitter van de Coöperatieve Vereniging voor de Ontwikkeling van het Surinaams Openbaar Vervoer (VOSOV), instructies meegegeven waar reizigers en buschauffeurs zich aan zullen moeten houden om veilig te reizen met het openbaar vervoer. Een hiervan is, dat indien een passagier een verhoogde temperatuur heeft of andere Covid-19 verschijnselen vertoont, deze passagier geen gebruik mag maken van het openbaar vervoer. “Bij een kwetsbare gezondheid kan reizen met het openbaar vervoer namelijk extra risico’s met zich meebrengen en is het beter openbaar vervoer te vermijden.”

Verplicht mond- en neusbedekking tijdens de rit, hand sanitizers bij de ingang van bussen, 5 meter achter de zitplaats van de chauffeur mag niet gebruikt worden zijn enkele van de aspecten waarmee de buschauffeurs rekening mee moeten houden.

- Publicidade -

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: