spot_img
spot_img

Prey Skoro houdt symposium in verband met 5-jarig bestaan

Atualizado há

- Publicidade -

In het kader van het vijfjarig bestaan van het voorschoolse programma voor kinderen vanaf 2,5 jaar, Prey Skoro, wordt er op 28 november een symposium en infomarkt gehouden. De plaats is het Lalla Rookh gebouw. Tevens vindt er een evaluatie plaats van de resultaten van Prey Skoro en de opgedane kennis van de afgelopen vijf jaren zal worden gedeeld.

 

“De samenleving zal dan zien wat we doen en hoe de methode is opgebouwd”, geeft Yvonne Karels-Helslijnen van Saga Interproject, één van de motoren achter dit programma in Suriname, aan.Op de infomarkt zal er naast de verschillende stands waar meer informatie wordt gegeven over Prey Skoro, ook informatie worden verschaft over Basic Learning4kids.

- Publicidade -

 

Verder komt het belang van voorschoolse educatie in Suriname middels een paneldiscussie aan de orde.

 

Het ligt in de bedoeling binnen vijf jaar het aantal Prey Skoros te verdubbelen van 11 naar 22. In Nickerie hebben reeds vier scholen aangegeven dat zij behoefte hebben aan voorschoolse educatie. Ook wil het Saga Interproject van start gaan met Prey Skoro plusgroep, een locatie waar kinderen met een beperking naar school gaan samen met kinderen met een normale ontwikkeling.

 

 

 

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: