spot_img
spot_img

President Bouterse biedt verontschuldigingen aan

President Desiré Delano Bouterse heeft zijn verontschuldigingen aangeboden aan het Surinaamse volk en het Covid-19 Managementteam voor de video die momenteel de ronde doet.

Atualizado há

- Publicidade -

In de video is te zien hoe het staatshoofd in een groep zit met enkele jongeren in Flora. De indruk die daarbij gewekt wordt is naar zeggen van het staatshoofd zelf niet goed te noemen. Het samenkomen van de president met de jongeren is spontaan ontstaan. Hij reed langs en de jongeren die met enkele vraagstukken zitten vroegen de president om hen aan te horen. Binnen heel korte tijd werd de groep groter, omdat de jongeren die reeds op de plek waren andere vrienden telefonisch contacten, die zich daarna aansloten bij het gezelschap.

Bekijk ook:

De president die zich ervan bewust is dat er geen samenkomsten van meer dan tien personen toegestaan zijn, heeft de jongeren voorgehouden om bij hem op kantoor langs te komen om het gesprek te continueren. Naar zeggen van het staatshoofd zijn enkelen reeds geweest. “Het was zeker geen goed voorbeeld hoe de zaak is overgekomen, maar gelooft u mij het was niet willens en wetens mensen optrommelen. In zo een korte tijd is die spontane actie vanuit de gemeenschap gekomen, maar tegelijkertijd hebben we de Covid-19 regels overtreden en dat kun je als gezagdrager absoluut niet toestaan en het is afkeurenswaardig. Wij bieden onze verontschuldigingen aan”, aldus de president.

Foto: Beeld NII

Laat je reactie achter.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: