spot_img
spot_img

Première Fifty Shades of Grey uitverkocht

Atualizado há

Vele bezoekers van de verfilming van het boek ‘Fifty Shades of Grey’ waren ietwat teleurgesteld na afloop van de film. Vanaf woensdag 18 februari wordt de film vertoond in TBL Cinema’s.

 

“Bij het lezen van het boek krijg je spontaan een orgasme, de film daarentegen is een urenlang voorspel waarbij ik in slaap val”, geeft een teleurgestelde Cherel Sokromo aan. Evenals Sokromo had Whitney ‘t Zand, die het boek niet heeft gelezen, meer verwacht van de film. Sharon Riedewald: “Het boek is prachtig, maar de film is niet geweldig.”

 

Op woensdag 18 februari vond de première van de veelbesproken film plaats in TBL Cinemas, Suriname. De twee uitverkochte voorstellingen die avond leverden zowel tevreden als ontevreden kijkers. In verband met Valentijnsdag was er op zaterdag 14 februari een voorpremière, die binnen twee uren was uitverkocht.

 

In Fifty Shades of Grey probeert de steenrijke Christian Grey met een contract Anastasia Steele onderdanig aan hem te maken in een BDSM-relatie (Bondage and Discipline, Dominance and Submission en Sadism and Masochism). Ofschoon de scènes die in het boek voorkomen, over het algemeen terug te vinden zijn in de film, zijn de naaktscènes daarentegen niet compleet verfilmd.

 

Momenteel wordt gewerkt aan de verfilming van het volgende deel ‘Fifty Shades Darker’.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App