spot_img
spot_img

Politieke partijen trekken loten voor plek op stembiljet

Op de diverse hoofdstembureaus heeft vandaag de loting plaatsgevonden van de volgorde van de kandidatenlijsten op de stembiljetten.

Atualizado há

- Publicidade -

De vertegenwoordigers van de verschillende partijen die meedoen aan de verkiezingen waren aanwezig bij de hoofdstembureaus in de districten. Voor het kiesdistrict Paramaribo zal de politieke partij STREI!, die voor het eerst zal deel nemen aan een verkiezing, als eerst op de stembiljet komen. Als tweede partij is het de SPA en de derde partij is de PL. De laatste partij op het stembiljet van Paramaribo is de nieuwe politieke partij ´De Nieuwe Wind´.

Lees ook:

Door te weten waar de politieke partijen op het stembiljet geplaatst zullen worden, kunnen de politieke partijen nu gerichter een stemadvies doen naar hun achterban. In Paramaribo doen 17 partijen mee aan de verkiezingen. De kandidatenlijsten zijn reeds al ingediend en de kandidaten zijn bekend. Momenteel wordt er propaganda gevoerd, echter wel aangepast vanwege de Covid-19 maatregelen die nog steeds gelden. Er wordt deze keer geen massameetings gehouden zoals gebruikelijk is. Er wordt veel social media gebruikt en met gaat met kleine groepen de staat op om huis aan huis bezoeken te doen.

Foto: BIC Paramaribo Noord-Oost

Laat je reactie achter.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: