spot_img
spot_img

Politie treft afgebrand vliegtuig aan; vermoedelijk drugsvliegtuig

De politie heeft een afgebrand vliegtuig aangetroffen die vermoedelijk gebruikt wordt voor drugstransport.

Atualizado há

- Publicidade -

De politie van het bureau Paranam kreeg op zaterdag de melding dat een afgebrand vliegtuig was aangetroffen langs de weg in het gebied bekend als Kaaimangrasi. De politie van Paranam ging op onderzoek uit en trof een afgebrand vliegtuig in het gebied aan. Niemand is ter plaatse aangetroffen. Op zondag is een politie eenheid, bestaande uit onder andere leden van de Narcotica Brigade en de Forensische opsporing, naar de plek van het gebeurde gegaan voor onderzoek.

De resten van het vliegtuig zijn naast de weg, gedeeltelijk op de berm en in een kreek aangetroffen. Dat type vliegtuig staat alom bekend als sportvliegtuig. Politie ervaring leert dat dit soort vliegtuigen vaak gebruikt worden om drugs vanuit het buitenland naar Suriname te smokkelen vandaar dat de Narcotica Brigade belast is met het verder onderzoek in deze zaak.

Uit het voorlopige politie onderzoek is naar voren gekomen dat het vliegtuig vermoedelijk tijdens het landen tegen een boom langs de weg aan kwam met het gevolg dat de piloot de controle over het vliegtuig verloor. De landing moet daardoor zo heftig zijn geweest dat het neuswiel van het vliegtuig afbrak. Vervolgens kwam de vliegmachine langs de weg op de berm en gedeeltelijk in een kreek terecht.

- Publicidade -

Het is nog niet duidelijk of de vliegmachine in brand is gestoken of in brand is gevlogen. Op basis van de aangetroffen sporen kwamen de leden van de Forensische Opsporing tot de conclusie dat dit vliegtuigongeval recent was.

Comentar

Comentar

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Mais do LPM

spot_img
Custom App
Phone
Messenger
Email
WhatsApp
Messenger
WhatsApp
Phone
Email
Custom App
%d blogueiros gostam disto: