Tijdens surveillance werkzaamheden van de politie zijn ze gestuit op verzet danwel ongehoorzaamheid van enkele ‘hosselaars’. Acht van deze hosselaars werden naar het politiebureau overgebracht ter afkoeling. De wetsdienaren hebben op 5 september een actie gevoerd onder de markt, waarbij eveneens een manspersoon is aangehouden voor het verkopen van verschillende drugssoorten aan de Jodenbreestraat.

PUBLICIDADE

De Algemene Surveillance Dienst van Regio Paramaribo is onlangs van start gegaan met verhoogde surveillance in de binnenstad. De acties werden op  7 september wederom uitgevoerd in het centrum van Paramaribo, waarbij de twee verdachten Gregory P. en Gillermo K. die een hoeveelheid drugs in hun bezit hadden aangehouden. Zij werden overgedragen aan het ressort centrum ter afhandeling, waarna zij werden voorgeleid aan een hulpofficier van justitie.

Op de centrale markt werden 12 mobiel toestellen onbeheerd aangetroffen en in beslag genomen. Op de overige personen werden steekvoorwerpen aangetroffen. Met betrekking tot de marktwet werden enkele personen (illegale verkopers) opgebracht en zijn de goederen in beslag genomen. De illegale verkopers zijn heengezonden nadat zij hun opgelegde boetes hadden betaald. De goederen zijn afgestaan aan een tehuis.

Er werden drie voertuigen die verkeerd stonden geparkeerd door de sleepdienst naar de berging gesleept. Een bestuurder heeft de aanrijkosten betaald aan de sleepdienst om te voorkomen dat zijn voertuig werd weggesleept.

Foto: KPS